American Express Corporate Card
online aanvraag

Selecteer a.u.b. het product, de aansprakelijkheid en betaaloptie

Productselectie
Selecteer a.u.b. de juiste kaart. Indien u niet zeker weet op welke kaart u recht heeft, neem dan contact op met uw programmabeheerder.

Corporate Card

img/card_images/green-cc.jpg

Corporate Gold Card

img/card_images/gold-cc.jpg

KLM American Express Corporate Card

img/card_images/klm-cc.jpg

Aansprakelijkheid
Selecteer a.u.b. de aansprakelijkheid. Indien u de aansprakelijkheid niet weet, neem dan contact op met uw programmabeheerder.

Volledige aansprakelijkheid voor het Bedrijf

Volledige aansprakelijkheid voor het Bedrijf betekent dat uw bedrijf volledig aansprakelijk is voor alle bestedingen met de kaart; een uitzondering kan van toepassing zijn op contante geldopnames waarbij u gezamenlijk aansprakelijk bent.

Hoofdelijke aansprakelijkheid voor zowel de Kaarthouder als het Bedrijf

Hoofdelijke aansprakelijkheid voor zowel de Kaarthouder als het Bedrijf betekent dat u en uw bedrijf zowel ieder afzonderlijk als gezamenlijk aansprakelijk zijn voor alle bestedingen. Let op, uw bedrijf is niet aansprakelijk voor a) persoonlijke bestedingen of b) bestedingen die door uw bedrijf zijn vergoed.

Maandafrekening en betaling
Selecteer a.u.b. de juiste betaaloptie. Indien u niet weet welke dit is voor uw bedrijf, neem dan contact op met uw programmabeheerder. 

De Kaarthouder ontvangt en betaalt de Maandafrekening

Het bedrijf ontvangt en betaalt de Maandafrekening

De Kaarthouder ontvangt de Maandafrekening, het bedrijf betaalt de Maandafrekening en ontvangt een centraal maandoverzicht

Reset